O nama
Nekoliko reči o nama

ABC lux doo pruža usluge osnivanja preduzeća i preduzetnika u Beogradu,
usluge virtuelne kancelarije, kao i knjigovodstvene usluge.

O nama

Privredno društvo ABC lux d.o.o. Beograd je osnovano početkom 2007. godine sa jednostavnim ciljem – pružanje kvalitetnih usluga klijentima uz profesionalan pristup i povoljne cene.

Stečeno iskustvo i postepeno širenje delatnosti poslovanja rezultovali su novim poslovnim mogućnostima za pružanje usluga našim klijentima – pružanjem usluga iz domena privrednih subjekata.

Osnivanje, promena forme, statusa, brisanje privrednih subjekata i sve druge propratne radnje, predstavljaju gotovo svakodnevne aktivnosti u privrednom životu jednog subjekta, čija neminovnost zahteva strogo poštovanje pravne forme i postupaka pred nadležnim državnim ustanovama.

Uz pomoc diplomiranog pravnika iz naseg preduzeca, kroz pomenute procedure cete proci brzo i jednostavno.

Osluskujuci potrebe novih preduzetnika, uveli smo i uslugu virtuelne kancelarije, koja podrazumeva registraciju novoosnovane firme na nasoj adresi, privremeno ili trajno, kao i primanje i prosledjivanje poste u ime vase firme.

Za strane drzavljane smo omogucili da registruju firmu bez dolaska u Beograd, tj. da mi registrujemo firmu u njihovo ime na osnovu ovlascenja. Na taj nacin, nakon registracije firme, direktor novoosnovane firme je u obavezi da dodje u Beograd samo radi otvaranja bankovnog racuna i potpisivanja dokumenata za Poresku upravu.

Za klijente iz Srbije, a izvan Beograda, sve postupke u Agenciji za privredne registre uspesno zavrsavamo uz pomoc poste i Interneta.

Smatramo da je pružanje kvalitetnih i visoko profesionalnih usluga sa naše strane uz poštovanje potreba klijenata, naša obaveza, i da na taj način najbolje uspostavljamo poslovnu saradnju na obostrano zadovoljstvo. Naš tim stručnjaka iz oblasti koje regulišu pitanja privrednih subjekata stoji Vam na raspolaganju za odgovore na sva pitanja.

Nadamo se da ćete prepoznati naš tim kao pravog i ozbiljnog poslovnog partnera i pružiti nam priliku da opravdamo ukazano poverenje i pokažemo sve naše poslovne mogućnosti.

Novo:Online registracija DOO i preduzetnika

Registrujte DOO ili preduzetnika preko Interneta i uštedite na troškovima notara i APR naknade!

Agencija za privredne registre (APR) je omogućila da registraciju DOO i preduzetnika izvršite bez odlaska u APR i bez odlaska kod notara radi overe dokumentacije, i uz nižu naknadu Agenciji za privredne registre. Takođe, kada se firma registruje online, registracija je brža, to jest APR obično brže obradi predmet.  Registracija se vrši uz pomoć digitalnog potpisa, koji domaći državljani mogu staviti besplatno na ličnu kartu u bilo kom MUP-u. Uslov je da je lična karta sa čipom. Strani državljani digitalni potpis prave na odvojenoj kartici, i takođe mogu registrovati firmu online.

Samo potpisivanje dokumentacije možete uraditi u našoj kancelariji uz pomoć Vašeg digitalnog potpisa.